Nordic Seafood – svjetski lider u proizvodnji smrznute ribe

 

U svoju ponudu s ciljem što kvalitetnijeg zadovoljenja potreba svojih partnera uvrstili smo asortiman kompanije Nordic Seafood jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača smrznute ribe i školjki.

Nordic Seafood jedan je od vodećih europskih dobavljača smrznute ribe vrhunske kvalitete te različitih školjki iz cijelog svijeta što najbolje opisuje slogan tvrtke ‘‘If it’s in the sea, it’s on our list’’ (‘‘Ako je u moru , onda je imamo’’).

Tvrtka je osnovana 1988.godine u danskoj luci Hirsthals od strane vodećih svjetskih tvrtki iz područja lova, uzgoja i obrade ribe – Nippon Suisan Ltd. (Nissui) iz Japana i Sealord Group Ltd. s Novog Zelanda.

Nordic Seafood kao uvoznik s svojim hrvatskim distributerom tvrtkom Pert unose nove vrijednosti na tržište smrznute ribe u Hrvatskoj pružajući svojim klijentima veću kvalitetu, dostupnost uz povoljne cijene.

Nordic Seafood može Vam u svakom trenutku ponuditi gotovo 1000 različitih proizvoda ribe i školjki čuvanih u hladnjacima na -20 stupnjeva poradi očuvanja kvalitete i nutritivnih vrijednosti.

Povezanost tvrtke s glavnim dioničarima i osnivačima kompanijama NISSUI i Sealord unosi dodatnu sigurnost u cjelogodišnju dostupnost željenih proizvoda kao jedan od glavnih problema tržišta ribom.

Svakog dana, smrznute ribe i školjke iz cijelog svijeta stižu u hladnjake Nordic Seafood-a te se obrađuju u modernoj tvornici pri čemu ni jednog trena tijekom cijelog proizvodnog procesa ne dolazi do odmrzavanja proizvoda.

Metode obrade zadovoljavaju najviše standarde i zahtjeve kupaca po pitanjima kvalitete, sigurnosti i odgovarajuće veličine pakiranja.
Prilikom obrade ribe od ulova do distibucije sigurnost je osigurana kontrolom koju provode Nordic Seafood laboratoriji te odgovarajući profesionalni standardi distribucije diljem Europe uključujući i Hrvatsku.

Budite dio trenda uz Nordic Seafood koji Vam omogućuje da gostima pružite vrhunsku kvalitetu uz prihvatljive cijene ribljih menija. Bilo da se radi o mediteranskoj, kontinentalnoj ili različitim internacionalnim kuhinjama poput francuske, japanske, kineske ili indijske – Nordic Seafood nudi proizvode koji na najbolji način mogu zadovoljiti Vaše želje i potrebe.

 

Nordic Seafood ponuda

More...